Общи условия

KEYCARS.BG е електронен магазин създаден във ваша полза, в избора и при покупка на ключарски продукти.

Сайтът съдържа снимки и описание на стоките. Всички публикувани цени са с включено ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка.

 

Всеки потребител може да пазарува от сайта по цени на дребно и едро. Всички фирми, търговци и специализирани ключарски ателиета могат да пазаруват от KEYCARS.BG след като се регистрират. Инструменти за отключване се продават само на оторизирани ключари.

 

Използваните в сайта търговски марки и наименования са притежание на техните собственици.

 

KEYCARS.BG не носи отговорност за вреди причинени при използване на предоставените стоки и услуги.

 

KEYCARS.BG не е официален представител на търговските марки и употребата им на сайта е с илюстративна цел.

 

Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването им. С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема. KEYCARS.BG не поема никаква отговорност.

 

KEYCARS.BG си запазва правото да променя цени, начин на плащане и доставка, както и дизайна на сайта без предварително известяване.

 

KEYCARS.BG има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите или стоките по свое усмотрение, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.

 

За предоставянето на своите услуги KEYCARS.BG има право да събира, обработва, използва и съхранява данните, въведени лично от потребителя при неговата регистрация.

 

KEYCARS.BG няма право да предоставя на трети лица информацията, идентифицираща потребителите, освен в случаите, когато това се изисква от оправомощени органи и е в съотвествие с Българското законодателство.

KEYCARS.BG е търговска марка и сайт, които са собственост на ключарски център гр.Бургас.

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

 

Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се урежда от действащия ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/.

Стоките, които са с обявена гаранция от съответните производители се придружават от оригинална гаранционна карта като, за да важи гаранцията трябва да са спазени всички гаранционни условия обявени в нея. Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В този случай разходите по връщането и са за сметка на клиента.